Фенове на Левски едва не задушиха пътници в метрото след ремито с Лудогорец


Фенове на Левски едва не задушиха пътници в метрото след ремито с Лудогорец
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1483 0

След страхотната атмосфера на стадион "Георги Аспарухов" във вторник вечер, когато Левски прие Лудогорец у дома, "сините" фенове продължиха със своите прояви, но този път с негативен оттенък. 

Видео, разпространено в социалните мрежи, показва как привърженици на родния гранд куфеят в столичното метро след нулевото равенство с разградчани. В даден момент емоциите взимат връх и един от тях започва да пръска навсякъде с намиращ се до него пожарогасител, без задръжки спрямо останалите пътници във вагона.

От сигнал до "НОВА" става ясно, че хората са заявили, че са започнали да се задушават от дима. Това наложило намесата на машиниста и полиция, каквато винаги има на всяка станция при подобен мач. Случката се разиграва около 20:30 часа на станция "Софийски университет" в линията "Сливница-Бизнес парк".

"Малко преди метростанция "Западен парк" машинистът получава сигнал за разпломбиран капак на пожарогасител и 3-4 секунди след това започват призиви да спре влака и да отвори вратите", обясни Николай Николов, началник управление "Експлоатация" в Столичния "Метрополитен" пред изданието и продължи.

"Използващите пожарогасителя в един момент се оказват притеснени. След 15 секунди влакът спира на "Западен парк", вратите се отварят и всички се разбягват", допълни още той.

Последствията 

Официална информация за пострадали от случилото се липсва. Никой не е потърсил помощ, а потърпевши, както и виновни към момента липсват. 

Това обаче не важи за столичните влакове, които освен с изпръскан пожарогасител, се озоваха и с изкривен таванен панел в "Линия 3", залепени лепенки, изкривени интериорни системи и проблеми във вентилационните системи.

Ето с каква сума олекнаха "сините" след проявите на феновете в двубоя с разградчани

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички