Феновете на Левски събраха 100 хиляди за денонощие


Феновете на Левски събраха 100 хиляди за денонощие

8825 0

Феновете на изпадналия в трудна ситуация Левски продължават да влагат всички усилия, за да спасят любимия си клуб. "Сините" запалянковци са превели близо 100 хиляди лева в рамките на едно денонощие.

Снощи ръководството на Левски отвори специална банкова сметка, на която всеки един фен може да превежда пари. За по-малко от 24 часа "сините" запалянковци са превели 88 706 лева. Парите, които ще отидат в хазната на клуба, вероятно дори са повече, тъй като някои хора предпочитат да носят суми директно в офисите на тима.

Чрез тази сметка се цели да бъдат събрани средства за месечната вноска на Левски към НАП, която възлиза на около 143 хил. лева. Тази сума трябва да бъде платена до 27 февруари. Ако средствата на феновете надхвърлят тази сума, техните пари ще бъдат пренасочени към следващата вноска.

От Левски обещаха всеки ден точно в 19:14 часа да публикуват отчет за събраните средства. През деня изпълнителният директор на клуба Павел Колев даде нови ясноти около финансовото състояние на клуба (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Нов в ЦСКА участвал в секс оргия и критикувал свой наставник за тренировките му

Като трансферен удар беше възприето у нас привличането на двама играчи на Уотфорд от ЦСКА. Става дума за Джером...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама