Феновете на Левски отново доказват предаността си - предлагат прецедент в България


Феновете на Левски отново доказват предаността си - предлагат прецедент в България
Снимка: БГНЕС

4009 0

Привържениците на Левски имат идея за осъществяването не прецедент в българския футбол. Тя, разбира се, отново е с цел подпомагането на клуба, който в момента се намира в неблагоприятна ситуация поради липсата на генерален спонсор.

"Сини" фенове са предложили билети за домакинството срещу Лудогорец да бъдат пуснати, въпреки че двубоят ще се играе пред празни трибуни заради мерките срещу коронавируса. Идеята се появи в социалните мрежи веднага, след като стана ясна забраната и бързо набра популярност сред привържениците, които одобриха идеята. По този начин те искат да си закупят пропуски, но да не присъстват на "Георги Аспарухов" физически. Идеята първо трябва да бъде приета от Левски, но дори това да се случи, не е ясно дали не противоречи на установените правила и норми за българския клубен футбол и дали изобщо има как да се осъществи.

Припомняме, че в неделя бе прието прието предложението на Министерството на спорта всички срещи от Първа лига и Втора лига да се играят пред празни трибуни до второ нареждане. Това е изключително неприятна новина за "синия" клуб, тъй като в момента приходите, които в момента получават от билети са едни от малко свежи средства, които влизат в касата на клуба.

Редом с това феновете продължава да даряват суми, за да помогнат на любимия си клуб чрез СМС-и, банкови преводи, както и закупуване артикули от официалния магазин. A каква лоша новина научи Петър Хубчев преди важното дерби с Лудогорец - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички