Феновете на „Левски“ бесни заради закланото агне


Феновете на „Левски“ бесни заради закланото агне
Снимка: БГНЕС

1641 0

Привържениците на „Левски“ не са останали доволни от клането на агне на стадион „Георги Аспарухов“, пише „Тема спорт“. Ритуалът беше извършен, за да се прекъсне каръкът, който преследва отбора в мачовете с Берое. Този акт е вбесил „сините“ привърженици и те са поискали обяснение от шефовете на „Герена“ посредством НКП и Тръст „Синя България“.

„Тръстът не е участвал в никакви езически ритуали с клане на животни като част от ръководството на Левски. Ние сме на мнение, че почтената и усилена работа ще донесе резултати, а не каквито и да са ритуали. Предпочитаме да разчитаме на добрите намерения, отколкото на случайността", заявиха от сектор „Б“.

„Излагаме се. Ние не сме клубът от „Надежда". Не искаме ритуали от „Илиянци" да се прехвърлят на „Герена". Ние сме "Левски" и не ни отива да колим животни във вътрешността на стадиона и да мажем гредите с кръв. Дано шефовете не викнат някоя гадателка, позната от телевизионния екран, да разваля черни магии или да хвърля боб", недоволстват още „сините“.

Въпреки това, изглежда, че ритуалът е дал резултат, тъй като снощи „Левски“ победи Берое с 2:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички