Стоев: Този формат води до по-сериозно първенство, без изявен лидер


Стоев: Този формат води до по-сериозно първенство, без изявен лидер
Снимка: БГНЕС

1462 0

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев сподели, че е изключително доволен от показаното от своя тим при победата над Берое. "Сините" се наложиха с 2:0 над непобедения досега старозагорски тим.

"Първото полувреме съм изключително доволен - получи се каквото исках - дълбока преса, контрола над топката, бързи подавания. През второто имам известни забележки, несъзнателно се прибрахме, поумориха се Диаби и Гаджев. Гаджев не мислех да го пускам днес, но обстоятелствата го наложиха, иначе не е готов. Но Де Ноойер три дни е на системи. През по-голямата част контролирахме мача", коментира Стоев пред "Диема Спорт" след успеха.

"Всички се стараха, моите уважения, защото този мач ни бе много важен. Рано е да изискваме от Китамбала, той е в отбора от три дни, иначе съм сигурен, че в бъдеще ще помогне на отбора", допълни Стоев.

Той посочи, че отборът е силен не само в домакинствата, но и в гостуванията, като изключим тези в Разград и на "Лаута". "Ясно е, че като домакини имаме подкрепата на нашите фенове, които бяха чудесни днес", каза още треньорът.

"В този формат не се знае кой кого ще бие, има много равностойни състави, това води до по-сериозно първенство, вече няма изявен лидер. Тенденцията е, че много отбори имат апетити към призови места", завърши Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички