Фенове на Левски с грозна проява: обиждат и заплашват Бандаловски


Фенове на Левски с грозна проява: обиждат и заплашват Бандаловски
Снимка: Иван Йочев

6842 0

Феновете на Левски винаги са били емоционални в подкрепата си към любимия отбор. Понякога обаче някои от тях преминават границата. На такъв случай ставаме свидетели и сега. Една от групите на "сините" във Фейсбук - "Сектор Б се забавлява", излезе с грозно изявление по адрес на играча на Берое - Иван Бандаловски. Повод за това станаха думите на играча след победата на старозагорци над софиянци, когато заяви, че "на Левски му е останало само името". Публикуваме го без редакторска намеса: 

"Това дали Левски е играл добре или не го решаваме ние, привържениците му.

Докато едни селски бекчета, 'дето не могат чист български да говорят и цял живот чакат мачовете с Левски да се изяват и да им вземат интервю, за да кажат поредната малоумщина, имат право само да си седят в селските отборчета и да си мечтаят да са в такъв клуб, с такива привърженици и с такава история.

Защото колкото и загуби да понесем, името, което "само ни останало", е по - голямо от всички гнусни, помиярски отборчета взети заедно. Това е футбола.

Ние ще се изправим все някога на крака. И ще ни има още минимум 105 години!

Ама вие какво ще правите, ако ви счупим зъбите и пропуснете следващия път да говорите за Левски? Нещастни мижитурки!" - гласи съобщението на левскарите. 

Припомняме, че "сините" загубиха като домакини срещу Берое с 1:3. Как се разви мачът и какво е положението на двата отбора в първенството след двубоя - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички