Фенове на Левски купуват от "червените" билети за финала, ЦСКА реагира и взе мерки (СНИМКА)


Фенове на Левски купуват от "червените" билети за финала, ЦСКА реагира и взе мерки (СНИМКА)
Снимка: LAP.bg

5167 0

В социалните мрежи започнаха да се появяват информации, че фенове на Левски купуват билети за Сектор "А" на стадион "Васил Левски" за финала в турнира за Купата на България. Той е отреден за запалянковците на "червените", но онлайн всеки човек може да закупи пропуск за която трибуна пожелае.

Една фен-страница на "сините" показа във Фейсбук няколко билета, които са за центраната трибуна и призова: "Налазвайте Сектор А".

Реакцията от страна на ЦСКА не закъсня и ръководството излезе с важното уточнение, че продажбата на билети онлайн за Сектор "А" се преустановява и пропуски за тази трибуна ще бъдат налични само на място - на касата на "Българска армия"!

Ето какво написаха от Борисовата градина:

"Билетите за финала са вече в продажба! #КупаБългария🏆

Вземи своя билет за Сектор Г оттук 👉 bit.ly/3vZi6Y7

ВАЖНО: Билети за сектор "А" няма да се продават онлайн, а само и единствено физически на касата на стадион "Българска армия".

Касата на стадион "Българска армия" е с работно време всеки ден от 10:00 до 19:00 часа до 15 май или до изчерпване на количествата.

Притежателите на абонаментни карти за сезон 2021/2022 година ще бъдат с предимство при закупуване на пропуски за финала за Купата на България, като техните места ще се пазят до 12:00 часа на 9 май (понеделник). Картодържателите от сектор "В" ще бъдат настанявани в сектор "А".

Ще се видим на стадиона!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички