Станислав Генчев: Всички момчета в съблекалнята са разочаровани от резултата


Станислав Генчев: Всички момчета в съблекалнята са разочаровани от резултата
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1610 0

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев говори след равенството 0:0 срещу Левски. Младият специалист остана разочарован от видяното през второто полувреме, още повече предвид факта, че отборът му бе с човек повече от 40-ата минута до края.

"Със сигурност очаквах второто полувреме да създадем повече и да вкараме гол, защото за никой отбор не е лесно да играе толкова с човек по-малко. А ние през второто полувреме създадохме по-малко ситуации. През втората част само една ситуация имахме - когато Цветанов стреля. При всички предишни мачове правихме по-силни втори полувремена, но не и днес.

Ако преди мача ни бяха питали дали сме доволни на равен срещу Левски, щяхме да кажем - да. Но при тези обстоятелства - всички момчета в съблекалнята са разочаровани" - започна Генчев пред "Диема спорт".

Станислав Генчев похвали Ники Костов и феновете на Левски

Мощна подкрепа за Левски срещу Крумовград

Наставникът отдаде заслуженото и на публиката на Левски, като заяви, че тя е изстискала максимума от "сините" футболисти и в същото време е повлияла негативно на неговите играчи, които не са свикнали да играят пред толкова привърженици. Той похвали своя колега начело на Левски Николай Костов.

"Публиката на Левски изстиска максимума от играчите им и повлия на нашите фенове. Знаете, че нашият отбор няма такава публика и не играе често пред толкова хора. Трябва да поздравим и отбора на Левски - имат много силен треньор.

Още: Детинска грешка: "Син" талант остави Левски с 10 души след брутална неточност (ВИДЕО)

Всеки един мач е опит за играчите, всеки мач ни помага да израстваме и да чистим грешките си. От нас се иска да работим. За нито един отбор не е приятно, когато един от лидерите отсъства - Колев се връща за другия мач. Тези моменти са шансове за другите момчета да се борят и да покажат, че имат място в отбора.

През първото полувреме стояхме както искахме, високо пресирахме, поне пет топки отнехме в тяхната половина. Играхме така, както искахме. През второто полувреме както играхме - никога повече не трябва така. Новите играчи се надяваме скоро да можем да използваме, за да имаме по-голяма вариативност" - каза още Генчев. Вижте повече за това как бе сложен край на сериите от победи на Левски и Крумовград и червения картон, който сломи "сините" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички