"Да бъдат взети мерки": Левски се оплака от Чинков, пусна 12 минути от мача с Локо Пловдив (ВИДЕО)


"Да бъдат взети мерки": Левски се оплака от Чинков, пусна 12 минути от мача с Локо Пловдив (ВИДЕО)
Снимка: Velar Eremiev - Chocho / LAP.bg

6983 0

От Левски излязоха със специално обръщение след загубата от Локомотив Пловдив. "Сините" използваха официалния си сайт, както и каналите в социалните мрежи, за да подтикнат Съдийската комисия към взимане на мерки и за да запознаят футболната общественост.

Недоволството на Левски е продиктувано от добавеното време, което главният арбитър Волен Чинков назначи към мача срещу "смърфовете". Прикачени са и кадри, като тезата на клуба е, че 12 минути се изгубени от смени и прекъсвания, а добавеното време е било едва 180 секунди.

От Левски изразиха надежди да бъдат взети мерки и съдиите да бъдат по-смели, без значение от резултата на терена. Ето и цялото съобщение (без редакторска намеса) + ВИДЕОТО:

"На вниманието на Съдийската комисия и футболната общественост,

Обръщаме внимание на един тревожен факт, на който станахме свидетели по време на двубоя между „Локомотив“ (Пловдив) и „Левски“ на „Лаута“. На ваше разположение сме предоставили извадка от ситуации през второто полувреме, в които общото загубено време от смени и прекъсвания на играта за оказване на медицинска помощ е 12 минути. На фона на всичко това, главният рефер Волен Чинков назначи само 3 минути продължение на срещата. С това не искаме да оправдаем загубата на „Левски“, но искаме да обърнем внимание, че подобни плахи прояви на съдиите не помагат с нищо на футбола, след като само в рамките на последните дни в европейските клубни турнири станахме свидетели на огромни продължения при далеч по-малко накъсвания на играта.

Надяваме се искрено да бъдат взети мерки и съдиите да проявяват по-голяма смелост, независимо от резултата на терена!" - написаха "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички