Емил Велев коментира Левски и ЦСКА: Наско Сираков иска да си е сам, Нестор Ел Маестро още не знае, че е в нашето първенство


Емил Велев коментира Левски и ЦСКА: Наско Сираков иска да си е сам, Нестор Ел Маестро още не знае, че е в нашето първенство
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

12930 0

Бившият футболист и старши треньор на Левски Емил Велев бе гост в спортния подкаст на "Господари на ефира" и каза по няколко думи в свой стил за актуалната обстановка не само в "синия" клуб, но и за тази в ЦСКА:

"Вълка иска да си е сам. Не е обграден с хора, с които е играл, от едно време. Не говоря лично за мен", изтъкна Кокала по адрес на Наско Сираков и допълни:

"Нападат го и феновете. Не знам някъде по света феновете да искат да вземат акциите и те да командват един отбор. Те могат да обещаят всичко. Реално засега няма нищо. И аз мога да обещая да докарам от Израел Биби Нетаняху. Сираков може би за трети път ще си присади коса".

Емо Велев не пощади и наставника на ЦСКА - Нестор Ел Маестро: "За мен той още не знае, че е в нашето първенство. В последния мач предвиждах какво ще се случи - победа за Лудогорец".

"ЦСКА изиграха едно-единствено полувреме в Пловдив - срещу Локомотив Пловдив. Смачкаха ги! Така трябва да играе ЦСКА - агресивно, с преса по целия терен, за да бие отборите. А те всеки мач срещу Лудогорец... едно и също гледаме - Лудогорец си разиграват топката, ЦСКА само се опитват нещо с много центрирания, което не върви и закономерно падат", обясни 61-годишният бивш футболист, цитиран от "Тема Спорт".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Илиян Мицански си спомни: Това не беше Левски, имаше по 300 души на мач, исках да си ходя след месец!

Паро Никодимов: Ремонтът на "Армията" и титлата могат да пратят ЦСКА на друго ниво!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички