Играч на ЦСКА 1948: Цесекар съм и ако играя за Левски, не бих им станал фен


Играч на ЦСКА 1948: Цесекар съм и ако играя за Левски, не бих им станал фен
Снимка: Cska1948.bg

3872 0

Нападателят на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов направи разкритието, че когато е играл под наем за Берое, е бил желан в Левски. Той обаче заяви, че е цесекар и ако играе за "сините", никога няма да им стане фен.

"Още докато бях в Берое, Станислав Ангелов ми звънна и ми каза, че много иска да ми привлече в Левски. Но аз тогава бях преотстъпен, все още собственост на Киево, докато играех в Берое.

Нещата бяха сложни и му казах, че нещата не зависят от мен. Да звънне на ръководството, за да се разберат, като тогава може да се коментират някакви неща", разказа Кирилов в спортен подкаст.

При коментар на водещия, че не е преминал на "Герена", защото е бил обещал на Милен Радуканов да играе в Пирин, а и е фен на ЦСКА, футболистът заяви:

"По принцип да. Аз съм си цесекар от малък. Дори един ден да стана футболист на Левски, никога не си представям аз да стана фен на Левски. Две различни неща са". А ето в какво Левски надделя над ЦСКА през 2023 година. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички