Илиян Мицански си спомни: Това не беше Левски, имаше по 300 души на мач, исках да си ходя след месец


Илиян Мицански си спомни: Това не беше Левски, имаше по 300 души на мач, исках да си ходя след месец
Снимка: lian Telkedjiev / LAP/

13821 0

Бившият нападател на Левски - Илиян Мицански, се върна към своя неособено запомнящ се период на стадион "Георги Аспарухов". От престоя си при "сините" той не таи много добри чувства.

Какво се случи?

Бившият национал изигра едва 9 мача, записвайки 1 попадения през сезон 2016/17 г. Подписва със столичани като свободен агент през септември, но още януари напуска посока полския Корона Келце.

Още: Футболист на Левски се забавлява с Антъни Иванов в социалните мрежи (СНИМКИ)

Като причина за това изтъква мрачната обстановка на "Герена", породена от "неправилните" хора по високите етажи. Той също сподели, че е трябвало да избира между ЦСКА и Левски, както и детайли от "кухнята" на "сините".

"Това не беше Левски"!

"Започнаха едни контузии след Азия, които не ми дадоха възможност да се върна в Германия. Чаках да се получат нещата и за Германия, и за Полша, но в последния момент се провалиха. Трябваше да избирам между ЦСКА и Левски. За мен беше без значение – нито съм страшен фен на Левски, нито на ЦСКА. Баща ми е играл в Левски и със сигурност повече ги уважаваме и сме от тях в нашата фамилия. Но не сме от тези, които се показват пред камерите и казват: 'Аз спя със синята фланелка'. Не съм от тези футболисти и нямаше нужда да го правя. Аз вече си бях направил моето във футбола като цяло", коментира Мицански в спортния подкаст "На Дузпата" и продължава с любопитни подробности.

"Мисля, че си бях направил правилния избор, но точно тогава в клуба бяха неправилните хора. След един месец бях решил, че трябва да напускам. Оказа се, че в този момент това не е Левски, имаше по 300 човека на мачовете. Имаше неразбории в отбора, спортни директори и треньори се карат.

Още: Левски и през 2023 година продаде повече абонаментни карти от ЦСКА

Другите нападатели в отбора нито са ми били на визитката, нито на головете, но като гледаш, че стават такива неразбории, карат се директори за това кой футболист е говорил с теб за преговори, кой с треньора. Той пък казва, че щом с теб е говорил спортният директор, ще те остави 2-3 мача резерва. Български истории, несериозно е това да се случва в отбор като Левски.

Като видях за какви неразбории става въпрос в Левски, прецених, че няма смисъл човек да пада по-надолу с нивото си“, завършва Илиян Мицански.

Агентът на Роналдо: Наложи се да отида до Ростов, преди да одобря трансфера

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички