Емил Велев: Феновете нямат думата за това кой да е треньор на Левски!


Емил Велев: Феновете нямат думата за това кой да е треньор на Левски!
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

8440 0

Бившият играч и треньор на Левски - Емил Велев-Кокала, упрекна феновете, които обявиха бойкот на отбора заради трите тежки загуби в първенството. "Сините" отстъпиха на Лудогорец, ЦСКА и Черно море.

"Феновете нямат думата за това кой да е треньор на Левски"

"Привържениците нямат думата за това, кой да е и кой да не е треньор на Левски. Те трябва да подкрепят отбора във всяка ситуация. Знаехме, че в тези три мача Левски почти няма шанс. Но това няма особено значение в момента.

Според него феновете нямат думата за това кой да е треньор

Важно е, че феновете трябва да разберат, че трябва да подкрепят отбора във всеки един момент, във всеки мач. Не могат да сменят треньора от трибуните. За това си има ръководство и щом то застава зад Костов, това значи, че той трябва да е на поста", отсече леко раздразнен Велев пред "България Днес".

"Левски е орисан да побеждава, да вдига титли и купи, това е в ДНК-то на отбора и на всички, които в годините сме давали всичко от себе си - независимо дали като футболисти, или треньори. Но затова трябва да се работи, да има време да се направят нещата както трябва. Не да хулим и сменяме този или онзи за една-две грешки", продължи той.

Той даде за пример привържениците на ЦСКА

Кокала, който последен направи "сините" шампиони на България, даде за пример феновете на ЦСКА. Той не пожела да коментира смяната на Нестор Ел Маестро със Стамен Белчев.

"Какво правят в ЦСКА, си е тяхна работа. Техните фенове бяха зад отбора, дори когато фалира. Нашите също трябва да са зад тима, дори да бяхме изпаднали в четвърта дивизия. Да, те спасиха положението, но и това не им дава право да кадруват", категоричен е той. Междувременно, друг бивш треньор на Левски каза коя от трите загуби е фатална. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички