Бивш играч и треньор на Левски: Не смятам, че загубата във Варна е фатална, но тази срещу ЦСКА е такава


Бивш играч и треньор на Левски: Не смятам, че загубата във Варна е фатална, но тази срещу ЦСКА е такава
Снимка: Lap.bg

1868 0

Бившият футболист и треньор на Левски Ангел Станков изрази мнение, че мнозина от настоящите "сини" играчи не знаят защо са в отбора, а загубата от ЦСКА е объркала всичко и нещата са тръгнали назад именно след този мач.

ОЩЕ: Николай Костов е получил ултиматум от ръководството на Левски?

"Левски е длъжен да се бори до последно за класиране в Европа. Това са пари, имидж, пълни стадиони... Но това сега изглежда доста трудно. Необходими са две или три победи до края на първенството. Но преди това на играчите трябва да им се втълпи, че няма накъде да отстъпват", призова той пред "Мач Телеграф".

"Тази загуба обърка всичко"

Левски - ЦСКА

 

"Като гледам обаче повечето футболисти на Левски не разбират защо са точно в този отбор. И това си пролича на мача с ЦСКА. Тази загуба обърка всичко, нещата тръгнаха назад именно след този двубой. Аз не смятам, че загубата във Варна е фатална, но тази срещу ЦСКА е такава. Ако бяхме победили "червените", всичко щеше да е по-различно", допълни 70-годишният Станков.

ОЩЕ:  Левски прави нов опит да вземе вратар във форма от Първа лига

"От една страна, има много контузени играчи, може би най-добрите в Левски в този момент. Промените в защитата, които е принуден да прави Николай Костов, явно не работят, защото футболистите в отбрана трябва да са играли повече време заедно, да се сработят, да имат сихрон. От друга, начинът, по който играе защитата, позволява на съперниците да търсят пространства по фланговете. И понеже бранителите ни там са много технични, но тромави, често губят топката и позволяват да се създават опасности", обясни Ангел Станков.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕЛегенда на Левски: Доколкото разбрах, вече има подписан предварителен договор с централен нападател

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички