Емил Ангелов посочи какво не е наред в играта на Левски и заключи: Има дупки за попълване, но не са много


Емил Ангелов посочи какво не е наред в играта на Левски и заключи: Има дупки за попълване, но не са много
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1149 0

Бившият футболист на Левски Емил Ангелов-Бабангида анализира играта на тима по време на първата им контрола на турска земя - срещу унгарския Вашаш. "Сините" загубиха с 2:3 проверката.

Оценка на играта срещу Вашаш

"В първата контрола видях някои добри неща в играта на Левски. Като за първи мач се представиха добре момчетата. Резултатите в тези двубои не са важни. Ясно е, че трябва да натрупат още сили и се работи в тази посока. Физически другите отбори са с една идея по-добре, но те се подготвят от повече време.

Бабангида посочи какво трябва да подобрят в играта си

Това беше първи приятелски мач и не може да правим генерални оценки. В нападение трябва да се работи повече. Като се загуби топката - трябва по-бързо да се върне нейното притежание. По-бързо трябва да се изграждат атаките. Да се вдигне темпото на игра и динамиката в действията", коментира Ангелов пред "Мач Телеграф".

За евентуалните нови изходящи трансфери

"Може и да се стигне до продажбата на още един играч, ако има солидна оферта. Реално, Левски има финансови проблеми и се работи в посока за решаването им. Ако са добри парите, то може да има още някой изходящ трансфер, но дали ще се намери достоен заместник на дадения играч - не мога да кажа", продължи той.

"Този отбор на Левски е добър. Има дупки, които трябва да се попълват, но не са особено много", обобщи бившият нападател. А ето какво сподели след контролата с Вашаш треньорът Николай Костов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички