Гочето: Левски няма шанс за титлата, Краев е по-лесно заменим от Петрис


Гочето: Левски няма шанс за титлата, Краев е по-лесно заменим от Петрис
Снимка: Фен Клуб ЕТЪР

3153 0

Бившият треньор на Левски - Георги Василев-Гочето, коментира къде смята, че ще завърши сезона "синият" тим. Той засегна и трансферите на клуба - привличането на Фабио Лима и евентуалната продажба на Хосе Кордоба.

Къде вижда Левски в края на сезона?

"Левски има реалните шансове да стигне до евротурнирите, въпреки че за момента изостава точково. Теоретични възможности виждаме и за шампионската титла, но според мен няма никакъв шанс. Реално трябва да гонят класиране за Лигата на конференциите", започна Василев пред "Тема спорт".

Гочето не вижда драма и при продажба на Кордоба

Ситуацията с Краев и Петрис

"Смятам, че "сините" имат добър отбор. Важни бяха и Краев, и Петрис. Французинът пасна идеално в дясната зона на защитата и се представи на ниво, като сега Левски ще трябва да търси решение за негов заместник.

Както и на Краев, но мисля, че може по-лесно да се реши този проблем. В момента на „Герена“ разполагат с Асен Чандъров и Асен Митков, които могат да действат в неговата зона. Да, не са така физически сложени, но вършат работа", продължи той.

За Фабио Лима и Хосе Кордоба

"Новият бразилец вече дебютира, и то с асистенция. Ще видим, нужно му е време за адаптация. Надеждата е, че той ще запълни празнотата, оставена от Роналдо. Може да бъде и по-ефективен от предшественика си.

Кордоба ще липсва на "сините", но пак може да бъде заместен добре от Ван дер Каап и Димитров. Все пак ще трябва да се вземе и тяхна алтернатива", каза още треньорът, извел Левски до 2 титли и една Купа. А дали Левски ще взима нов вратар можете да научите в линка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички