Ексклузивно в SportLive: Ужасяващи часове за феновете на Левски в Хърватия


Ексклузивно в SportLive: Ужасяващи часове за феновете на Левски в Хърватия
Снимка: Sportlive.bg

2540 0

Феновете на Левски не могат да се отърват от злополучните ситуации, откакто са в Хърватия. След като попаднаха в засада при пристигането си и дори беше запален автомобил, сега "сините" едва-едва влизат на стадион "Хърватских витезове" в градчето Дугополие, който със сигурност не годен за домакин на турнир от ранга на Лига Европа.

Репортер на Sportlive.bg предаде, че влизането в сектора за гости е възпрепятствано от сериозните проверки на местната полиция, която явно е инструктирана да проверява всеки фен "твърде" щателно.

Всеки фен преминава през дрегер, за да се установи количеството алкохол в кръвта му. Освен това се проверяват и най-малките детайли, като повечето фенове са трябвали да се събуят. Освен това татуировки, на които пише "acab", са забранени и всеки, който има такава, не може да влезе в сектора.

С това неприятностите не приключват. Полицията в сектора е почти колкото феновете, органите на реда са въоръжени с палки и спрейове, а феновете, които вече са влезли на трибуната, дори не биват допуснати да си купят вода.

Ситуацията "не е безопасна" по думи на нашия репортер, а час преди двубоя все още не са влезли всички фенове. По последни данни, задържаните "сини" фенове са 10. Мачът може да следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички