Екс звезда на Левски: Пратиха самолет на Ибиса за мен, няма друг такъв клуб в България


Екс звезда на Левски: Пратиха самолет на Ибиса за мен, няма друг такъв клуб в България
Снимка: Оф. сайт на Левски

6900 0

Бившият халф на Левски Давиде Мариани разкри по какъв любопитен начин е пристигнал в българския клуб. Швейцарецът, който в момента играе за Шафхаузен, се изказа ласкаво за "синия" клуб.

Разказвайки, че столичният гранд е поискал да го привлече, Мариани споделя, че се е питал какво ще прави в България.

"Отидох на почивка в Ибиса след края на сезона, а какво направи Левски? Изпратиха самолет след мен и ме помолиха да дойда за три дни. С празнично облекло и с ръчен багаж се качих за самолета за София", споделя швейцарецът пред schaffhausen24.ch.

"В тази страна няма клуб като Левски, но това, което срещнах там, надхвърли всичко, което бях преживял досега", продължава халфът и споделя, че клубът има голяма привлекателност. Въпреки това ситуацията там е "хаотична". Затова, макар заплатите да се плащат навреме, той решава да направи трансфер в ОАЕ.

"Новият сезон бе започнал, вкарах 4 пъти в първите 5 мача. Изведнъж ФК Шабаб от ОАЕ се свърза с Левски и пожела да подпише с мен за 1,5 милиона евро. Треньорът на Левски прие, при условие че играя още един мач", разказва футболистът.

"С 2 попадения Давиде Мариани се сбогува със семейството Левски и си печели статут на герой сред феновете", пише schaffhausen24.ch. А ето кой бивш играч на Левски бе обявен за "джакпот" за новия си клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички