Екс играч на Левски: Българите имат манталитета да си мислят, че са по-добри от чужденците


Екс играч на Левски: Българите имат манталитета да си мислят, че са по-добри от чужденците
Снимка: Getty Images

22949 0

Бившият защитник на Левски Нуно Рейш разкритикува страната ни по повод нашия манталитет. Той призна, че в разнообразната си кариера най-не на място се е чувствал у нас. Португалецът напусна "сините" след идването на пандемията и, както обясни, защото клубът не е имал възможност да плаща на футболистите си.

"Къде се чувствах най-не на място? В България. Те все още имат малко остарелия манталитет да мислят, че са по-добри от чужденците и понякога се отнасят зле с тях. Там имах няколко бразилски и португалски колеги - Филише Нашименто беше с мен там. Събирахме се, когато можехме. Но това е много старомодна и слабо развита страна", заяви Рейш в интервю за "Mais Futebol".

Централният защитник игра на "Герена" в периода 2018-2020 година. В момента той е футболист на австралийския Мелбърн Сити. Рейш обясни в интервюто и как се е стигнало до раздялата с Левски, след която около половин година той не игра футбол.

"Българското първенство спря след идването на пандемията и клубът имаше финансови проблеми, спря да плаща и аз избрах да прекратя договора си. И тогава дойде тази възможност от Сити, където сега съм щастлив", посочи португалецът. Ето по какъв начин той се раздели със "сините", ако сте забравили.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички