Футболистите на Левски отварят домовете си за феновете


Футболистите на Левски отварят домовете си за феновете
Снимка: levski.bg

2405 0

Отборът на Левски стартира страхотна инициатива, с която за пореден път показа силната връзка между клуб и фенове. Този път "сините" решиха да дадат шанс на привържениците си да се докоснат до живота на своите любимци на терена, като "влязат" в техните домове чрез видеовръзка. Футболистите ще отговарят и на въпросите, които получат.

Първият футболист, който се включва в инициативата, е защитникът Холмар Ейолфсон. Той ще отвори вратите на дома си на 31 март, а дотогава феновете на клуба могат да оставят въпроси към него във Фейсбук. Именно исландският бранител ще предизвика следващото име в отбора, което да покани феновете в своя дом.

"Левскари, във вторник, 31.03, ще стартираме поредица от видео включвания с играчи от първия отбор, в които футболистите ще ви „поканят“ в своите домове. От там те ще ви представят свои любими кътчета, предмети, сувенири и награди, за да ви потопят в „своя свят“. Редом с това ще отговарят на ваши въпроси и ще предизвикат свой съотборник да се включи в поредицата", написаха от "синия" клуб.

Междувременно един от чуждестранните футболисти в Левски - Франко Мазурек, оцени мерките, които се предприемат срещу коронавируса в страната (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички