Един от новите шефове на Герена: Не съм се замислял дали да приема, ще се видим в Сектор В


Един от новите шефове на Герена: Не съм се замислял дали да приема, ще се видим в Сектор В
Снимка: Иван Йочев

1247 0

Юристът Михаил Тодоров от днес е част от Надзорния съвет на Левски, коментира, че влиза в управлението на клуба като представител на феновете. Той заяви още, че трябва да се запознае с детайлите на дружеството.

Тодоров допълни още, че няма да спре да посещава мачове на "сините". До момента той е бил в Сектор В със свои приятели, като заяви, че няма намерение да спира да ходи на "Георги Аспарухов".

"Може да се каже, че съм представител на фенове в Надзорния съвет, досега съм бил фен, който е посещал мачовете. Ще трябва да помагам на Левски за неговото развитие със задачите пред отбора и тяхното изпълнение. Все още не мога да кажа каква е визията ми за Левски, тъй като преди час бях избран в Надзорния съвет. Тепърва ще навляза в детайлите и всичко, което касае клуба, за да мога да бъде полезен.

Да, клубът дължи пари на бивши собственици, може би на по-късен етап ще бъдат търсени точните решения, за да бъдат премахнати тези тежести. Дали ще ме виждате на стадиона? Досега съм бил в сектор "В" и мисля, че ще продължа да ходя там с приятелите ми.

КОЙ ЩЕ БЪДЕ КАПИТАН НА ЛЕВСКИ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА?

Васил Божков? Собственик на клуба е Георги Попов, той е вицепрезидент на "Нове Холдинг". Бе разпространена декларация до медиите, че всички структури на компанията стоят зад проекта. Георги Попов е представител на Васил Божков и собственик на Левски, това е. Аз бях поканен и от Божков, и от Попов. Нито за миг не се замислих дали да приема", каза още Тодоров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички