Две основни липси в групата на Левски за Пирин, включен е и 17-годишен дебютант


Две основни липси в групата на Левски за Пирин, включен е и 17-годишен дебютант
Снимка: Karolina Shuleyevska / LAP.bg

2816 0

Наставникът на Левски Николай Костов определи група от 21 футболисти за днешния двубой с Пирин. Мачът е от шестия кръг на Първа лига, като бе отложен заради ангажиментите на "сините" в Европа. Двубоят е на "Герена" от 20:30 часа.

Левски без част от титулярите си

Каквито и бяха очакванията Хосе Кордоба и Пламен Андреев не са сред избраниците, но Марин Петков се завръща, след като лекува контузия в последните седмици. Така по всяка вероятност Николай Михайлов ще запише първи мач за 2023 година.

В групата са намерили място много от младите играчи на "синтие" като Виктор Любенов, Кристиян Йовов и Преслав Бачев. За 17-годишния Любенов това е дебют в групата първия отбор. Той е роден през 2006 година. Отсъствието на Кордоба пък прави възможно включването на всички бразилски състезатели.

Ето и цялата група на "сините": Николай Михайлов, Иван Андонов, Жереми Петрис, Патрик-Габриел Галчев, Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров, Виктор Любенов, Вендерсон Цунами, Андриан Краев, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Дарлан, Асими Фадига, Джавад Ел Джемили, Кристиян Йовов, Марин Петков, Роналдо, Уелтън, Рикардиньо, Преслав Бачев.

Левски пък вече мисли и за зимния трансферен прозорец, като отново поглежда към младежки национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички