Дунав с проблеми преди Левски: Аут са бивши играчи на ЦСКА и Литекс


Дунав с проблеми преди Левски: Аут са бивши играчи на ЦСКА и Литекс
Снимка: Lap.bg

1473 0

Дойде време и за Левски да започне участието си в тазгодишното издание на Купата на България. В сряда (22 ноември) "сините" гостуват на Дунав в Русе в сблъсък от 1/16-финалите в надпреварата.

Николай Костов има проблем с контузени и наказани, но и наставникът на съперника Мартин Ковачев призна за такива. Той няма да може да разчита на бившия футболист на Литекс Илия Миланов, както и на бившия играч на ЦСКА Никола Колев.

Все пак Ковачев допълни, че всички останали са на линия. Освен това той призна, че се радва, че Дунав Русе се е паднал срещу съперник от класата на Левски. Ето и цялото му изказване:

В Дунав се радват на жребия срещу Левски

"Предстои хубав мач. Надявам се, че ще се съберат много зрители и ще ни подкрепят. Радостни сме, че ни се падна отбор от ранга на Левски. Надявам се да покажем добра игра и да зарадваме нашите привърженици с класиране в следващата фаза. Всички искаме да продължим възможно най-далеч в турнира.

Разбира се, Левски е фаворит в мача, тъй като разликата в класите между Втора лига и особено водещите тимове от Първа лига е много голяма, но това не означава, че нямаме своите шансове и че няма да се борим всячески да се противопоставим на своя съперник.

От спортно-техническа гледна точка имаме своите проблеми, макар и да успяхме да вдигнем част от футболистите си с травми. Със сигурност няма да можем да разчитаме на Илия Миланов и Никола Колев, но всички останали се очертава да са на линия" - сподели той.

А по информация на SportLive.bg гранд напира все повече за Уелтън - ще взима звездата на Левски през зимата със супероферта?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички