Случи се: Станимир Стоилов се разбра с новия си клуб - има "тънка" връзка с Левски


Случи се: Станимир Стоилов се разбра с новия си клуб - има "тънка" връзка с Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3443 0

Един от най-добрите български треньори през този век - Станимир Стоилов, се разбра с новия си клуб. За последно Мъри бе част от любимия си Левски, но двете страни се разделиха на 8 април тази година.

Сега колегите от "Тема спорт" информират, че Стоилов е постигнал договорка с Гьозтепе Измир. Отборът се намира във второто ниво на футбола в Турция, като заема шестото място във временното подреждане.

Тимът е записал две поражения в последните си две срещи, като има 20 точи след първите 12 срещи. Изостава на 10 пункта от лидера в подреждането. Целта пред Гьозтепе Измир е една - завръщане в елита на турския футбол.

Той изпадна оттам през сезон 2021/22, като любопитното е, че актуалният наставник на ЦСКА Нестор Ел Маестро ръководеше отбора от 7 септември 2021 година до 7 март 2022 година.

Друг любопитен факт е, че клубът е собственост на Sport Republic на Драган Шолак, който проявяваше интерес към Левски. Неотдавна пък обявиха Станимир Стоилов за един от най-великите в историята на казахстанския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички