Драган Шолак излезе със становище по темата "Левски" - има ли сделка между "United Group" и "сините"?


Драган Шолак излезе със становище по темата "Левски" - има ли сделка между "United Group" и "сините"?
Снимка: Levski.bg

4319 0

Основателят и председател на Надзорния съвет на "United Group" - Драган Шолак, разпространи официално изявление до медиите, в което коментира последните публикации и твърдения около евентуалната смяна на собствеността в Левски!

Той е категоричен, че слуховете за успешно сключена сделка не отговарят на истината и акциите не са прехвърлени на него или на неговите компании!

Шолак отправя молба към журналистите "да се придържат към официална информация по темата и да не се доверяват на непроверени факти", тъй като "подобни спекулации могат да застрашат преговорите и да намалят шансовете за успешно финализиране на потенциална сделка".

За финал бизнесменът заявява, че ако се стигне до такава, той ще го обяви официално, а дотогова "всяка информация, която съдържа подобни твърдения, трябва да се счита за спекулативна и невярна".

Ето какво гласи становището на Шолак:

"Във връзка с появили се публикации в българските медии, в които се твърди, че сделката за собствеността на футболен клуб Левски вече е приключила и акциите са прехвърлени на мен и/или мои компании, бих искал да заявя, че тази информация не отговаря на истината.

Използвам случая да отправя молба към медиите да се придържат към официална информация по темата и да не се доверяват на непроверени факти и слухове, тъй като подобни спекулации могат да застрашат преговорите и да намалят шансовете за успешно финализиране на потенциална сделка.

Ако евентуална сделка за собствеността на футболен клуб Левски бъде сключена, ще разпространя официално становище до медиите. Дотогава всяка информация, която съдържа подобни твърдения, трябва да се счита за спекулативна и невярна.

Драган Шолак

Основател и председател на Надзорния съвет на United Group

Водещ инвеститор в Sport Republic".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Изненада: Защитник на Левски се подложи на операция (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички