Доза оптимизъм в "синьо": Левски е постигнал на 90% договорка със Симеон Славчев?


Доза оптимизъм в "синьо": Левски е постигнал на 90% договорка със Симеон Славчев?
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

6205 0

Българският гранд Левски от доста време насам изпитва сериозни финансови затруднения, но днес стана ясно, че проблемите пред ръководството на "сините" в лицето на Наско Сираков са напът да станат с един по-малко!

Със завръщането си на стадион "Георги Аспарухов" Станимир Стоилов веднага пожела тимът да се раздели с трима свои играчи - Валери Божинов, Христофор Хубчев и Симеон Славчев. Първите двама моментално разтрогнаха договорите си с клуба по взаимно съгласие и без предявяване на финансови претенции, но Славчев отказваше да го направи...

По информация на "Блиц" собственикът на Левски е постигнал на 90% договорка с полузащитника, която е с много изгодни за клуба условия!

Изданието твърди, че двете страни са близо до това да прекратят отношенията си без спънки, като "сините" ще трябва да изплатят дължимите заплати на футболиста не до края на контракта му, а само до настоящия месец октомври.

В периода, в който траеше този казус, Симеон Славчев тренираше индивидуално на базата на Левски в очакване на развитие по случая. Неговият договор бе до декември 2021 г., а на този етап не е ясно къде смята да продължи кариерата си 28-годишният полузащитник.

Малко по-рано днес бившият нападател на "сините" Станислав Костов даде интересно интервю, в което посочи причините и личните си мотиви, довели до напускането му на "Герена" през 2020 година. Прочетете тук какво каза Голмайстор №1 на България за сезон 2018/19!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички