Доволният Гонзо: Ще си купя акции, но...


Доволният Гонзо: Ще си купя акции, но...

2236 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов - Гонзо остана доволен от победата на неговите момчета с 3:0 над Хасково в дебютния двубой на Стойчо Стоев начело на 26-кратните шампиони.

За разлика от Стоев, легендарната 9-ка на "сините" изрази мнение, че играчите са направили много силен двубой, а освен това смята, че нещата ще се подобряват допълнително.

"Не смятам, че Левски е толкова нов, голяма част от футболистите са същите. Отборът игра добре и показа добро лице, надявам се да подобряваме играта си. Левски винаги е имал идея за атакуващ стил, получиха се хубави неща. Да не забравяме, че първенството все още не е започнало, отборът все още не е готов", сподели Георги Иванов, който коментира пропуските в днешния мач, както и новата си роля в клуба, след като досега беше и старши-треньор.

„Пропуски пред гола? Има двама-трима гении в света, които не изпускат. Смятам, че има още какво да подобряваме, новите имат още време да се адаптират към стила, който Стойчо Стоев иска да наложи.

По-спокойно е горе на трибуните, и за мен има напрежение, но то горе на трибуните е по-малко в сравнение с пейката и долу на терена. Не мога да не бъда недоволен от новите, това все пак им е първи мач, но след като сме победили, показаха добри неща. Трябва им още време".

Що се отнася за лиценза за Европа (при евентуално класиране), то Георги Иванов е уверен, че "Левски" ще вземе лиценз, а освен това призова феновете да си закупят акции на тима. Самият той обаче още не се е решил да си закупи.

"Убеден съм, че Левски ще вземе евролиценз. Тодор Батков направи така, че да даде това, което феновете искат от дълго време. Сега ще видим колко хора милеят за Левски. Ще си купя акции, не съм го решил още. Нека всеки, който има възможност, да отдели колкото средства има. Апелирам хората да поддържат Левски.

"Феновете винаги са част от нашия отбор. Много хора има, които живеят с мисълта за Левски. Надявам се да им предаваме позитивни емоции", каза още Гонзо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички