Доскоро "незаменим герой", а вече "дразнещ и ненужен": Любимец на Станимир Стоилов скоро ще е аут от Левски?


Доскоро "незаменим герой", а вече "дразнещ и ненужен": Любимец на Станимир Стоилов скоро ще е аут от Левски?
Снимка: Lap.bg

23540 0

Бившият старши треньор на Левски Станимир Стоилов е правил доста открития в кариерата си, като голяма част от тях са се озовавали именно при "сините". Това се случи и при последния му престой начело на любимия му клуб.

Едно от въпросните открития бе крайният защитник Жереми Петрис. Бързоногият бек бързо стана любимец на феновете и бе един от най-стабилните футболисти в тима. Неслучайно е титуляр и при Николай Костов.

Напоследък обаче вбесява и треньорския щаб, и ръководствтото, пише "Тема спорт". Това се случи и преди дни срещу Берое, когато при фаталната грешка на Кристиан Димитров Петрис показа рядко срещан непукизъм.

Жереми Петрис към края на престоя си в Левски?

Той изобщо не спринтира по посока своята врата и едва се затича, въпреки че е сред най-бързите в цялото първенство. Освен това Петрис вбесява ръководството, след като отказва да поднови договора си, който изтича в края на сезона.

Той ще може да преговаря с други клубове от 1-ви януари и да подпише предварителен контракт, за да напусне като свободен агент през лятото. Припомнете си безумното (без)действие на Петрис и как най-бързият в Левски дори не се опита да спаси гола за загубата (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички