"Докторът е доволен от коляното ми" - Билал Бари няма търпение да се върне в игра за Левски


"Докторът е доволен от коляното ми" - Билал Бари няма търпение да се върне в игра за Левски
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2990 0

Мароканският нападател на Левски - Билал Бари, даде интервю за "Dsport", в което разкри как върви възстановяването му от контузия и коментира шансовете на своята страна на Мондиал 2022 в Катар:

"Възстановяването ми върви добре. Докторът е доволен от коляното ми, защото се възстановява добре. Всичко е окей, работя здраво, за да се върна по-скоро и да помагам на отбора", обясни Бари и се обърна към феновете на Левски:

"Искам да им кажа, че работя много, за да се върна колкото се може по-бързо в игра, за да помагам на отбора. Обичам ги. Всеки път като ми изпратят съобщение, в Инстаграм например, ми дават мотивация да продължавам да работя упорито. Обичам ги, винаги са зад нас и само Левски!".

Мароко и Хърватия завършиха 0:0 във вчерашния 23 ноември, а Бари заяви: "Мароко игра много добре. Хърватия е много добър отбор, играха финал на последното Световно през 2018. Имат много добри играчи, но Мароко се представи добре и показа на хората, че може да играе футбол и да се противостави на големите отбори".

"Не знам. Надявам се да преминат първата стъпка - да излязат от групата. За нашето ниво мисля, че играхме добре. Мисля, че могат да прескочат тази трудна група", отговори Бари на въпрос колко далеч може да стигне Мароко в Катар.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Левски урежда приятелски мач с шампиона на Русия, "сините" са питали УЕФА дали може?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички