Наско Сираков се обърна към всички фенове на Левски: Искам категорично да опровергая...


Наско Сираков се обърна към всички фенове на Левски: Искам категорично да опровергая...
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2934 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, излезе с писмено обръщение към "сините" фенове, което бе публикувано в официалния сайт на клуба!

В него той категорично опровергава слуховете, че е отхвърлил предложението на генералния спонсор на клуба "Palms Bet" за емитиране на допълнителен пакет акции, за което се разбра на 22 ноември.

Сираков заявява, че тази идея се обсъжда през последните 2 месеца и ще бъде дискутирана по време на първото заседание на новия Надзорен съвет на Левски!

Ето какво гласи публикацията:

"Левскари,

Искам категорично да опровергая появилата се в медиите информация, че съм отхвърлил предложението на генералния спонсор на клуба Palms Bet за емитиране на допълнителен пакет акции, с които да се финансира клуба за изплащане на задължения към Националната агенция по приходите.

Обсъждаме тази идея с представители на генералния спонсор в последните 2 месеца. Тя ще бъде дискутирана и на първото заседание на новия Надзорен съвет на „ПФК Левски“.

Ваш Наско Сираков".

*Още новини за Левски ще откриете в SPORTLIVE.BG!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички