Добра новина! Ас на Левски се размина с малкия дявол


Добра новина! Ас на Левски се размина с малкия дявол
Снимка: Levski.bg

1534 0

На „Герена“ могат да въздъхнат с облекчение! Офанзивният халф на Левски   Илиян Стефанов е изкарал късмет и се е разминал с тежка контузия.

24-годишният национал няма счупване и отокът вече е спаднал, съобщава „Блиц“. Той получи травма по време на двубоя с ЦСКА 1948, завършил 0:0 на „Герена“.

Все пак Стефанов мине изследване през ядрено-магнитен резонанс, за да се установи точната му диагноза. След това ще се изясни и колко време Станимир Стоилов няма да може да разчита на него.

От „Герена“ разкриха, че Стефанов е стиснал зъби в името на отбора и е взел участие в мачовете срещу Ботев Пловдив и Славия. Той е играл с болки в глезена.

Илиян се размина с нещо много лошо. Станимир Стоилов беше съпричастен и се интересуваше от състоянието му. Всички желаем на Стефанов бързо възстановяване“, коментираха пред изданието източници от клуба.

В сряда Черно море приема Левски в отложен мач от 4-ия кръг в Първа лига. Варненци вече пуснаха в продажба билетите за сблъсъка на „Тича“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички