Дни преди ЦСКА - Левски: Станимир Стоилов посочи 3-ма ключови играчи с травми


Дни преди ЦСКА - Левски: Станимир Стоилов посочи 3-ма ключови играчи с травми
Снимка: Lap.bg

2243 0

В неделя (26.09) предстои голямо дерби за българския футбол - ЦСКА срещу Левски. Преди това обаче и двата отбора имат двубои за Купата на България. Именно преди мача за "сините" срещу Марек Дупница техният наставник Станимир Стоилов обаче разкри, че 3-ма ключови футболисти на тима са с леки травми.

"Физическата подготовка не е наред. Отборът не е водил подготвителен период. Тренираме по-внимателно. Ще се опитваме с мачовете да вдигаме кондиционното ниво. На този етап до зимата нищо не може да се направи.

Имам проблеми с играчи. При темпото и желанието в мача с ЦСКА 1948 на базата на слабата кондиционна подготовка се получават леки травми. На този етап Ники Михайлов, Иван Горанов и Георги Миланов са с леки травми. Това ще е шанс за играчи, които не играят толкова, да влязат и да покажат на какво са способни. Всеки трябва да си пази мястото в основния състав" - призна Мъри.

Колкото до мотивацията за мача с ЦСКА, Стоилов сподели: "Не виждам какви проблеми могат да имат футболистите, когато има мач ЦСКА - Левски. Двубой с голям заряд. Стимулът на мача е достатъчна мотивация да надскочиш себе си".

А какво предупреждение отправи Станимир Стоилов към Борислав Цонев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички