Директор в Левски: Имаше премии за победата срещу ЦСКА, очаквам пълен стадион в неделя


Директор в Левски: Имаше премии за победата срещу ЦСКА, очаквам пълен стадион в неделя
Снимка: Официален сайт на Левски

1264 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов потвърди, че настроението в лагера на "сините" е доста приповдигнато след победата срещу ЦСКА и оглавяването на класирането в Първа лига. Иванов сподели, че очаква в неделното дерби срещу Славия да има много хора на стадион "Георги Аспарухов" и разкри, че има много подготвени изненади.

"Самият мач срещу ЦСКА беше голям дразнител за играчите. Да, имаше премии от страна на ръководството, но това не е нещо, което ще изненада някого. Говорил съм с г-н Русев, очевидно е доволен в резултата. Ние пък се радваме, че след изгубените точки в Пловдив, сега успяхме да вземем важен резултат.”

"Вече цяла седмица настроението е приповдигнато. Както в клуба, така и сред нашите привърженици - ефектът от победата срещу ЦСКА е положителен. Смятам, че от страна на треньорския щаб и играчите мачът срещу Славия по никакъв начин не е подценен. Те се готвят сериозно и съсредоточено за срещата в неделя. Предвид историята и важността на мача за нас, аз се надявам, че привържениците на Левски ще имат възможността вече на собствен терен да покажат, че наистина са 12-ият играч на отбора. Искам да видя „Герена” пълен", заяви изпълнителният директор пред "Дарик".

"За нас оттук нататък всеки мач е важен. Предпоставки за повече публика има, особено като се вземе предвид развоя във финала за Купата на България през миналия сезон. Определено влизаме с малко „багаж” в тая среща. Затова се надявам феновете да дойдат и да подкрепят отбора.

ОБЕРТАН: ИСКАМ ДА ОСТАНА В ЛЕВСКИ

Срещу Славия се надявам да няма нито едно свободно място. Ако не се случи, няма да бъде разочарование, но има предпоставки този мач да стане един истински футболен празник. Ние като клуб сме подготвили малко изненади за привържениците. В позиция съм да разкрия, че това видео, което клубът пусна днес, и топките, които се видяха в него, че биват подписвани от играчите, ще се озоват сред феновете на мача в неделя. Ще има и друг тип подобни изненади за тези, които ще дойдат за мача”, каза още Иванов.

По-рано днес пък стана ясно, че феновете на тима събраха пари за глобата на Давид Яблонски, който използва нецензурни думи за ЦСКА и Фернандо Каранга след победата над "червените". Повече подробности за случая вижте в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички