Фенове на Левски събраха пари за глобата на Яблонски


Фенове на Левски събраха пари за глобата на Яблонски
Снимка: Официален сайт на Левски

1901 0

Защитникът на Левски Давид Яблонски бе глобен с 3 000 хиляди лева заради негово изказване в социалните мрежи за ЦСКА и бившия нападател на "червените" Фернандо Каранга. 

От снощи из различни групи на "сините" фенове бе разпространена идеята да се съберат пари и привържениците да платят санкцията. Днес вече е ясно, че сумата е събрана и глобата ще бъде платена от феновете. 

Ето какво бе публикувано в една от големите групи във Facebook, без редакторска намеса:

"Казват, че Левски е семейството. И Яблонски го разбра изключително бързо. От първия си ден до сега Яблонски с гордост, чест и непокорен дух защитава честта и емблемата ни. Ние сме тези, които Яблонски като чужденец следва емоционално. Наскоро той качи клип с "поздрав" към най - гнусния ни враг. Той знае какво изпитваме към него, затова и той следва нашите стъпки и емоции.

За този клип беше глобен от бфс с 3 000 лв. Един левскар даде идеята заради левскарската чест да съберем ние тази сума, тъй като той застана зад отбора, а ние ще застанем зад него. За по - малко от ден парите вече са събрани и ще се предадат на Яблонски, за да разбере за пореден път, че ЛЕВСКИ И НИЕ ЛЕВСКАРИТЕ СМЕ ЕДНО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО, КОЕТО СЕ ПОДДЪРЖА И ПОДКРЕПЯ ВИНАГИ".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички