Обертан води преговори за нов договор: Искам да остана в Левски


Обертан води преговори за нов договор: Искам да остана в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2597 0

Голямата звезда на Левски Габриел Обертан разкри дали води преговори със "синия" клуб. Французинът е един от най-добрите в състава на Славиша Стоянович и е много важна част за отбора. Той сподели, че вече се водят преговори и неговото желание е да остане на "Герена".

"Водим преговори за новия договор. Ще видим какво ще се случи, но знам, че искам да остана. Харесва ми тук, харесвам отбора и треньора. Собственикът Спас Русев също се държи много добре с мен. Мисля, че ще се споразумеем и ако трябва да съм честен - искам да стана в Левски. Това са неща от кухнята, но ще се разберем", разкри Обертан пред Канал 3.

"Разбрах, че когато намериш място като тук, където хората оценяват това, което правиш и си щастлив, искам да продължа да играя в Левски. Искам да спечелим както титлата, така и купата на България. Ще се борим до последно и до самия край няма да е ясно. За Купата също няма да пестим сили, ще се хвърлим, защото искаме да спечелим и двата турнира.

Победихме ЦСКА заради духа, който имаше отбора. Тази настройка за борба до край, която показахме, беше много важна. А ако си толкова мотивиран, колкото бяхме ние, ти вече си спечелил даден мач, Знаехме колко е важно за клуба и за феновете да вземем този мач", допълни още той за амбициите пред отбора. 

Междувременно от Левски пък публикува видео, с което призоваха за подкрепа в идното столично дерби срещу Славия в неделя. Как се обърна и Обертан към привържениците, можете да прочетете в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички