Димитър Димитров - Херо назова какво е предимството на Левски срещу ЦСКА във финала за Купата


Димитър Димитров - Херо назова какво е предимството на Левски срещу ЦСКА във финала за Купата
Снимка: beroe.bg

3318 0

Бившият треньор на Левски Димитър Димитров, даде интервю пред "Gong", в което говори за предстоящия финал за Купата на България между "сините" и ЦСКА. Той е на мнение, че ще се получи нервен мач и обясни от каква гледна точка тимът на Станимир Стоилов има предимство:

"Очакванията ми са за нервен мач, напрегнат. Всеки един от двата отбора иска да спечели трофея, най-вече заради феновете и традициите, които има. Ако съдим по моментното състояние на двата отбора, Левски има преимущество. Знаете, че в тези мачове не винаги моментното състояние е важното. Според мен на показ ще излязат мобилизацията, характерът, който трябва да се прояви и не на последно място късметът, който винаги е част от играта", заяви Херо.

На въпрос кой от двата отбора има по-голямо предимство и защо, той отговори: "Мисля, че колективната игра на Левски в момента е на много по-добро ниво от тази на ЦСКА в момента. Не мисля, че ЦСКА има по-лоши изпълнителни в този момент от Левски. В никакъв случай. Колективният план и организацията в играта куца на ЦСКА в голяма степен".

"Очаквам по-предпазлива игра, не толкова отворена, защото залогът е доста голям. Ще бъда приятно изненадан, ако се получи обратното - да гледаме повече голове и футболни емоции, да се получи повече качество в играта", допълни Димитров, но не пожела да направи прогноза, защото:

"Предпочитам да не давам прогноза, тъй като съм малко пристрастен".

*Още новини и коментари покрай финала за Купата четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички