Босът на Септември: Имаше разговори за Левски


Босът на Септември: Имаше разговори за Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

5930 0

Собственикът на столичния Септември Румен Чандъров призна, че е имало разговори да бъде по някакъв начин част от ръководството на Левски. Той не заяви категорично, че разговорите са в миналото, но посочи, че спряганите в момента кандидат-собственици са с повече възможности от него.

"Левски си е Левски. В тежък момент са, мисля, че са на прав път. Нещата ще се получат, имат правилен човек като директор, вероятно и новите собственици ще бъдат достатъчно здрав гръб. И най-вероятно един път завинаги ще трябва да се сложи ред в организацията и във всичко”, коментира Чандъров пред "Дарик".

РАЗКРИХА ПРИОРИТЕТИТЕ НА НОВАТА ВЛАСТ В ЛЕВСКИ, ПЛАНЪТ Е ОБЕЩАВАЩ

"Сега и да ви кажа, че не е имало разговори, ще ви излъжа. Винаги е открит въпросът. Левски е предизвикателство, но мисля, че като основни спонсори, като собственици това са много по-сериозни фирми. Аз бих могъл да вкарам ред и организация, нещата да вървят като бизнес, но аз имам един проект, който като концепция е да развива млади футболисти, да се опитаме да си облекчим бюджета с продажба на млади футболисти. А при Левски, там е само шампионска титла", допълни босът на Септември.

Кои са основните имена, спрягани за нова власт на "Герена" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички