Дерменджиев: Пълните трибуни ще накарат футболистите да са по-отговорни


Дерменджиев: Пълните трибуни ще накарат футболистите да са по-отговорни
Снимка: Официален сайт на Левски

1891 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев обяви, че пълните трибуни в неделя за мача с Лудогорец изискват по-голяма отговорност от страна на играчите. Дербито в неделя между двата отбора е от 17:30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Винаги съм искал стадионът да бъде пълен. Тези феновете ще накарат футболистите да имат по-голяма отговорност. Когато играеш пред толкова голяма публика, трябва да бъдеш максимално мотивиран. Всичко е възможно, но пак повтарям, че в този момент точките не ги броя", заяви Дерменджиев.

"Не мога да кажа предварително какво ще се случи, но лично аз искам феновете да са на стадиона и да подкрепят отбора така, както те могат. Познавам ги добре, знаете колко време съм работил с този отбор. Има малко футболисти, които не са били по мое време и мисля, че съм наясно с отбора на Лудогорец. Отборът има три поредни победи, но аз лично не мисля, че трябва да се заблуждаваме. Имаме много работа да свършим. Отговорността, която вече е в друга посока си личи върху играчите, но мисля, че те ще свикнат с това".

Колко билета вече са продадени за двубоя в неделя - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички