Левскарите разграбиха билетите и за сектор "В", продадените вече са 13 000

Интересът към дербито между Левски и Лудогорец продължава да е голям. След като преди два дни бе разпродаден сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", днес официално свършиха и билетите за сектор "В", които бяха пуснати в продажба.

Към този момент остават в продажба пропуски за сектор "Б", като и там има още около 2 500 свободни места, които се очаква да бъдат купени. Левскарите вече са разграбили над 13 000 места и са готови да подкрепят любимците си срещу Лудогорец. В момента разликата между двата тима е 5 точки и при успех "сините" ще са на 2 точки от лидера.

Дългоочакваната смяна на собствеността в Левски (Обобщение)

Дългоочакваната смяна на собствеността на Левски днес стана факт. Последните няколко месеца бяха изключително турбулентни, като стана ясно, че фи...

През този сезон Левски е най-посетеният отбор в елита, а на домакинските му мачове е имало най-много зрители в сравнение с всички останали родни тимове. На "Герена" имаше по поне 10 хил. души в пет мача - с Берое, Славия, Верея, Ботев и Локомотив Пловдив, а това изглежда ще се случи отново, като границата от 10 хиляди ще бъде премината. От "Герена“ обявиха, че за този мач пада и забраната за движение между различните сектори.

А кой се очаква да бъде капитан на Левски в този двубой - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!