Дерменджиев посочи най-положителното нещо в Левски и заяви: Нямам сантименти към Лудогорец


Дерменджиев посочи най-положителното нещо в Левски и заяви: Нямам сантименти към Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Левски

3121 0

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев сподели, че не е притеснен от треньорската смяна в Лудогорец, но призна, че това може да донесе допълнителна мотивация на разгрдачани. Дербито между Левски и Лудогорец от 25-ия кръг на Първа лига е на 10-и март от 17.30 часа.

"Да, с нов треньор са и знаете, че когато има смяна на треньора мотивацията е по-различна. Аз лично не съм притеснен. Аз работя в Левски и искам Левски да постигне тези успехи, които аз съм постигнал. Аз имам достатъчно добри успехи с Лудогорец, но те са ми зад гърба. В момента съм тук с Левски и гледам напред. Като сантименти, не бих го казал, защото съм професионалист и искам там, където работя да влагам тази енергия, с която съм работил и преди това", категоричен бе треньорът.

За смяната на собствеността на Левски, Дерменджиев заяви: "Това е най-положителното, което можеше да стане за Левски. От тук нататък програмата, която стои пред Левски, трябва да се изпълнява."

Попитан за думите от миналото на Стойчо Стоев, в което той сравни Левски и Лудогорец с Райо Валекано и Реал Мадрид, Дерменджиев заяви: "Не, аз не мога да коментирам това сравнение изобщо. Левски си е Левски. Искам да се изгради един стил в Левски, но няма как да го сравнявам по такъв начин. Много голяма е разликата и не бих могъл да направя сравнение с такива големи отбори."

Относно това дали наистина Живко Миланов ще е новият капитан на отбора: Всичко е възможно като игра. Много се дискутира около капитанската лента и аз не знам защо. Това не виждам защо трябва изобщо да се дискутира. Отборът си има капитан. В близкото бъдеще – до седмица или две, когато всички бъдат здрави и на линия ще се направи така, знаете всеки отбор има първи, втори, трети капитан. Всичко ще се знае. Ние напредваме стъпка по стъпка. Това решение се взима от съблекалнята с всички – и футболисти, и треньори".

Кой ще бъде съдия на дербито в неделя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички