Дерменджиев: До началото на първенството всичко ще бъде наред


Дерменджиев: До началото на първенството всичко ще бъде наред
Снимка: Facebook: ПФК Левски

3488 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев заяви след контролата с Чукарички, че ще се направи всичко възможно, за да се вземе нов централен защитник. Освен това сподели, че добрите игри на тима ще започнат, когато ситуацията около клуба малко се поуспокои.

"Мисля, че първото полувреме беше много различно от това, което отбора игра до момента. Тези двама футболисти подобряват играта на Левски. Това, което видяхме през първото полувреме ми дава повод за оптимизъм. Горе-долу се доближават до стила на игра, който аз искам. Има още доста работа да се свърши. Спокойствие много няма. Аз не мога да дам никаква информация, защото информацията е в София".

"Един отбор винаги има нужда от футболисти. Променя се статуквото в съблекалнята. Променя се мотивацията на играчите, а за мен е най-важно, че отговорността на всички играчи е различна. Божинов е много адаптивен футболист. Дори в това полувреме видяхте, че имаше доста комбинативност между него и другите футболисти. Райнов е футболист, който също има добра рутина и се адаптира много добре. Разговарях с Божинов, защото трябваше да се изясним. Той трябваше да разбере моята концепция каква е. Аз исках да видя какви са неговите виждания, за да вървим напред", допълни още той. 

"Винаги, когато не печелиш има затормозяване. Мисля, че след прибирането в София отборът психологически ще бъде освободен. Имам надежда за началото на първенството. Когато дойде футболист и той е тук, вие ще го разберете. Аз съм спокоен, нямам притеснения, вярвам в отбора и чакаме първия отбор. Мисля, че до началото на първенството всичко ще бъде наред и очакваме първия мач.“

"Първото полувреме на този мач мисля, че беше най-добро от всички, които изиграхме тук. Това ми дава надежда, че отборът, след като се успокои достатъчно ще може да показва такива игри за цял мач. Доста пъти разговарях с Кабрал. Дадох му да разбере за какво става въпрос и щом е тук в отбора трябва да играе на 100%. Той се съгласи с това нещо. Не е тренирал доста време заради тази контузия. Предполагам, че ще успее да навакса. Ще направим всичко възможно, за да вземем централен защитник. Разбира се, че най-бързо“, каза още Георги Дерменджиев.

А какво заяви изпълнителният директор на тима Павел Колев относно събитията в последните дни - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички