Павел Колев: Дълговете на Левски са 30 млн., с финансова дисциплина нещата са поправими


Павел Колев: Дълговете на Левски са 30 млн., с финансова дисциплина нещата са поправими
Снимка: БГНЕС

2716 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри какви са дълговете на "сините". Силният човек на "Герена" разкри, че към момента те са около 30 млн. лв., даже и повече.

"Разбира се, че е възможно да се случи да няма смяна на собствеността. Задачата, с която дойде новият управителен съвет беше да направим одит. Дълговете са 30 млн. лв. Даже повече са от 30 млн., но не с много", заяви Колев пред Нова телевизия.

"Призовавам хората да не се поддават на спекулации. Да не се нагнетява излишно напрежение. Познавате ме. Знаете кой съм. В момента, в който имам какво да кажа, ще изляза пред вас и ще го кажа", сподели още Колев и добави: "Не мога да гадая кой има интерес от нагнетяване на напрежението. Няма как да знам. По принцип смятам, че не са много хората в България, които биха работили за спасяването на Левски. Това е факт, но не е и толкова драматична ситуацията. Всичко е поправимо, но трябва желязна финансова дисциплина".

Малко преди Колев да се оттегли от поста си в БФС, неговият предшественик Красимир Иванов изнесе данни за задължения в размер на 18 милиона лева. Все още обаче няма нищо потвърдено, както и дали изобщо тези суми биха имали нещо общо с евентуално отказване на Васил Божков.

Самият Колев призна за първи път, че именно бизнесменът го е назначил - ето какви бяха неговите думи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички