Давиде Мариани посочи силните страни на Левски и ЦСКА и даде точна прогноза за финала за Купата


Давиде Мариани посочи силните страни на Левски и ЦСКА и даде точна прогноза за финала за Купата
Снимка: Официален сайт на Левски

3429 0

Бившата звезда на Левски - Давиде Мариани, говори пред "Gong" за предстоящия финал на "сините" срещу ЦСКА. Швейцарецът сподели очакванията си за сблъсъка на стадион "Васил Левски" и посочи силните страни в съставите на Станимир Стоилов и Алън Пардю:

"Очакванията ми са да се получи страхотен двубой. Очаквам пълен "син" стадион, много емоции. Мисля, че ще е много хубав двубой за гледане", започна 30-годишният футболист на Берое.

"Според мен силата на Левски е в защита. Те имат високи и бързи защитници. В халфовата линия харесвам много футболиста с №30 (б.р. - Филип Кръстев). Драган Михайлович върши отлична работа. Разбира се и лявото крило от Бразилия (б.р. - Уелтън). Мисля, че са доста завършен отбор, с двама високи централни защитници, които са много силни. Харесвам играта им, начинът, по който атакуват. Може би в момента Левски е най-добрият отбор в лигата. Намират се в отлична серия, уверени са. Сега е най-добрият момент за Левски", заяви Мариани и каза следното по отношение на "червените":

"Силата на ЦСКА е в нападателя Кайседо. Той може да вкара по всяко време от всяка позиция. Той е основната заплаха за Левски, но не смятам, че ЦСКА е по-добър отбор от "сините". Разбира се, това е финал. Никога не се знае какво може да стане и както се казва – всичко е възможно. Сега обаче е моментът на Левски".

"Прогнозата ми е 2:0 за Левски. Наистина искам и се надявам Левски да победи. Не искам да изглеждам твърде еуфоричен, но смятам, че този път Левски ще спечели купата. Желая късмет на цялата "синя" общност, на целия отбор, на моя приятел Драган. Ти можеш да си легенда, Драган! Спечели купата и ще бъдеш запомнен завинаги. Успех!", завърши коментара си Давиде Мариани.

*Още коментари и новини покрай финала за Купата четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички