Даниел Боримиров обяви дали остава в Левски


Даниел Боримиров обяви дали остава в Левски
Снимка: БГНЕС

1487 0

Бившият спортен директор на Левски Даниел Боримиров е  взел решение да остане в клуба, като продължи да бъде директор на детско-юношеската школа на клуба.

 "Моето бъдеще е свързано с Левски. Оставам като директор на школата. След доста разговори се уверих, че хората тук ме подкрепят и вярват в мен”, заяви Боримиров пред Канал 3.

Той е приел предложението на собственика на Левски Спас Русев да остане начело на школата, като целта му е академията на Левски да стане най-добрата в България. За целта Боримиров е поискал да бъдат направени много промени в инфраструктурата на "Герена", за да могат децата на клуба да получат всички условия за развитие.

Бившият спортен директор коментира и шансовете на първия отбор да спечели титлата и Купата на България през следващата година. "Щом Левски си е поставил за цел спечелването на Купата, значи трябва да победи всеки един отбор. За мен е по-добре да се срещнеш със силен отбор в полуфиналите, които са в два мача, отколкото във финала, където нямаш право на грешка и на реванш".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички