Боримиров разкри при какво условие би останал на "Герена"


Боримиров разкри при какво условие би останал на "Герена"

1383 0

След като днес стана ясно, че новият силен човек в Левски в спортно-техническото ръководството ще е Асен Букарев, то бъдещето на Даниел Боримиров стана неясно. Той заяви, че би останал, само ако се влагат средства в ДЮШ.

"Не съм спирал да изпълнявам и двете функции, школата на Левски се намира в отлично състояние, никога до сега не е била в толкова добро състояние, и това може да види като се погледне класирането. Дали ще остана като шеф на школата в Левски е въпрос на преговори", заяви той пред "Дарик".

"Дали ще се инвестира в изграждането на нови терени, ще искам да чуя какво е бъдещето на школата, какво се възнамерява да се прави, тогава ще взема решение. За мен е важно Левски да се развива, директните ни конкуренти като Лудогорец, Септември, Ботев, и още други отбори, Берое имат по-добри школи отколкото нашата. Трябва да се инвестира. С Нестор Юруков бяхме на едно събитие - Европейската клубна Асоциация. Имаше 123 представители на футболните клубове от цял свят, беше показано как да върви и да се развива детско-юношеската школа", добави то

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички