Боримиров не хареса проектозаплатата си като шеф на ДЮШ, иска повишение


Боримиров не хареса проектозаплатата си като шеф на ДЮШ, иска повишение
Снимка: БГНЕС

1355 0

Даниел Боримиров вече е получил конкретно предложение при какви финансови и други условия да остане на "Герена" като шеф на детско-юношеската школа, пише "Тема Спорт". Той обаче е казал, че би желал клубът да завиши с 30 процента предложеното му месечно възнаграждение.

Интересното е, че самият Боримиров е един от основните акционери в Левски и същевременно е член на Управителния съвет.

Той все още не е представил черно на бяло и какви са изискванията му към Спас Русев относно инвестиции в школата, и като база, и като инфраструктура. Ясно е само, че от новия сезон школата ще има нов доставчик на спортна екипировка, различен от досегашния и различен от този, който ще облича представителният тим на "сините" от лятото.

Боримиров утре в Русе срещу Дунав за последно ще е в ролята на спортен директор на Левски, след което постът ще бъде официално закрит, а Асен Букарев ще изпълнява неговите функции, но с променено име на длъжността.

В следващите дни ще стане ясно дали двамата със Спас Русев ще намерят общ език и ще продължат съвместна работа. Ако не се стигне до стискане на ръцете, от "Герена" ще потърсят други варианти за шеф на ДЮШ, като това ще мине през прозрачен конкурс.

В Левски смятат да обявят и кастинг за треньори в школата. Намерението е продиктувано от ситуацията, при която настоящите специалисти от академията са декларирали, че ще напуснат работата си, ако Даниел Боримиров не остане техен шеф.

От „Герена" не смятат да спират никого и разчитат, че бързо ще попълнят бройка с други специалисти в областта на детско-юношеския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички