Даниел Боримиров: Имаше чиста дузпа за Левски


Даниел Боримиров: Имаше чиста дузпа за Левски
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

1552 0

Председателят на Управителния съвет на Левски - Даниел Боримиров, говори след успеха на неговия отбор срещу Славия в пореден мач от кръга в Първа лига. Боримиров призна, че е имало дузпа за "сините" при отменената такава през втората част в столичното дерби.

„Радващото за нас е, че успяхме да победим. Трупаме самочувствие. Виждаме, че от мач на мач вдигаме нивото. Момчетата се стараят и това е пътят. Важното е в тренировките и мачовете да сме всеотдайни. Оттук нататък всеки следващ противник да го побеждаваме“, заяви Боримиров.

„Много трудно мога да кажа отгоре какво е, но ми се видя, че има чиста дузпа. Учудвам се, че съдията не отиде сам да види и да си вземе решението, а послуша ВАР. След като върна нарушението, трябваше да покаже и червен картон. Все още не лицето, което искаме. Стараем се от ден на ден да вдигаме нивото. С победи трупаме самочувствие“, добави още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички