Георги Костадинов: Левски ще намери спонсори, няма какво друго да се случи с тази публика


Георги Костадинов: Левски ще намери спонсори, няма какво друго да се случи с тази публика
Снимка: BGNES

2567 0

Бившият играч на Левски Георги Костадинов е сигурен, че "сините" ще намерят спонсори, след като карантината падне и с подобна публика няма какво друго да се случи. Освен това българският национал защити и Петър Хубчев, като според него тепърва ще започнат по-добрите мачове.

"Левски ще намери спонсори и отбора ще го бъде. След изтичането на карантината съм убеден, че ще има спонсори и Левски ще го бъде. С такава публика няма какво друго да се случи. Левски ще показва по-добри игри с Петър Хубчев. Аз съм играл под негово ръководство и знам, че той държи на дисциплината и тренировките са на високо ниво. За това съм убеден, че резултатите няма да закъснеят.

За мен критиките, че Левски играе защитен футбол са неоснователни. Отборът е един от най-резултатните в първенството и няма как да играе защитен футбол при това положение. В днешния футбол трябва да има баланс. Сляпото втурване в атака ще бъде наказвано. Хубчев отлично осъзнава, че най-важното в един отбор е балансът", сподели Костадинов пред Канал 3.

"Надявам се и съм убеден, че Левски ще вземе Купата. Въпрос на време е в следващата година Лудогорец да усети силна конкуренция в лицето на Левски”, заяви Костадинов. Той допълни, че според него няма шанс Ивелин Попов да се завърне в Националния отбор. Двамата си говорят често в Русия и халфа е убеден, че Попето държи на думата си и е взел крайното си решение.

По-рано пък се появи информация, че поне шестима чужденци ще напуснат Левски през лятото - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички