Чуждестранен отбор опитал да отмъкне Станимир Стоилов от Левски, офертата е отклонена?


Чуждестранен отбор опитал да отмъкне Станимир Стоилов от Левски, офертата е отклонена?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1737 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, е бил на крачка от напускане на стадион "Георги Аспарухов", твърди "Блиц".

Изданието пише, че един от акционерите в МОЛ Фехервар лично е преговарял с Мъри и агентите му, за да навие "синия" наставник да поеме унгарския отбор.

Допълва се, че заключителните преговори са били проведени в България, а това се е случило на 12 март - ден след победата на Левски на "Герена" с 2:0 срещу Ботев Враца.

"Офертата за г-н Стоилов беше отлична. Той обаче я отклони. Това принуди ръководството на МОЛ Фехервар да търси спешно друг треньор, тъй като резултатите на отбора напоследък са под всякаква критика", обяснили запознати.

Вчера, 15 март, МОЛ Фехервар действително представи нов треньор - поляка Бартош Гжелак, който ще се опита да вдигне тима от предпоследното място във временното класиране, за да избегне изпадането. Интересно е да се отбележи, че именно този унгарски отбор проявяваше силен интерес към Андриан Краев по време на зимния трансферен прозорец, а преди време бившият играч на Левски Георги Миланов се подвизаваше в него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Петър Ганев посочи кога и защо Станимир Стоилов може да си тръгне от Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички