Чужденците ли движат Левски напред? Процентът на използваните от Костов легионери е голям


Чужденците ли движат Левски напред? Процентът на използваните от Костов легионери е голям
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

674 0

Последният нов в Левски Евертон Бала ще се превърне в чужденец №16, който е напът да натрупа минути през този сезон със синята фланелка, информират колегите от "Мач Телеграф".

Много чужденци в Левски

По този начин участието на легионерите на "Герена" става все по-осезаемо за сметка на родните футболисти. Билал Бари също е там, но до този момент няма и секунда на терена в официален мач заради своята травма. И без него, както и без Евертон, легионерите съставляват 53% от играчите, на които Николай Костов е разчитал.

Още: Левски - Крумовград: "Гореща" серия е напът да остане в историята след 10 март

 Охене е поредният чужденец в Левски

Трябва дасе отбележи, че и четирима легионери си тръгнаха. Първи напусна Ноа Сонко Сундберг, а след това Левски осъществи три мечтани трансфера с продажбата на Роналдо, Уелтън и Дарлан. На "Герена" дори не останаха капо и от Жереми Петрис, който отказа предложението на ръководството за нов договор.

Взетите на тяхно място чужденци бързо започнаха да трупат минути. Най-вече Фабио Лима и Карлос Охене, които се смятат за твърди титуляри. Очаква се скоро и Патрик Мислович да заиграе по-сериозна поля на "Герена". Хоакин Фернандес, който бе взет с мисъл за бъдещето, също бе хвърлен в боя. Наложи се той да влиза като тактическа смяна в последните минути на двубоя с Хебър в Пазарджик. Така стана първият уругваец, носил фланелката на Левски в официален мач.

Николай Костов с 2 страхотни новини преди двубоя на Левски с Крумовград

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички